• Banyak alasan untuk percaya masa depan akan lebih baik. Fight!

    Upgrade Mozilla Firefox ke versi 4.0 beta 3 (link download)


    Sudah 2 minggu ini saya uring-uringan masalah mozilla firefox yang sering crash, saya mengira memang firefoxnya rusak, entah karena download yang corrupt atau apa. Hal ini terjadi setelah saya upgrade ke versi 3.6.3. Parahnya, setelah diteliti penyebab crashnya adalah ketika saya mengakses blog ini, www.haritsthinkso.blogspot.com, haduh tambah berat aja nih ujian dari ini browser.

    Sampai detik ini pun crash itu masih sering terjadi, makanya saya berpikiran untuk upgrade mozilla firefox ke versi 4.0 beta 3 dan kalo masih crash juga akan saya downgrade ke versi terdahulu :D. Nanti saya update deh gimana hasilnya. Nih versi terbaru Mozilla firefox, yang kata sumbernya gini :

    "The Web is all about innovation, and Firefox sets the pace with dozens of new features to deliver a faster, more secure and customizable Web browsing experience for all.

    User Experience. The enhancements to Firefox provide the best possible browsing experience on the Web. The new Firefox smart location bar, affectionately known as the "Awesome Bar," learns as people use it, adapting to user preferences and offering better fitting matches over time.

    Performance. Firefox is built on top of the powerful new Gecko platform, resulting in a safer, easier to use and more personal product.

    Security. Firefox raises the bar for security. The new malware and phishing protection helps protect from viruses, worms, trojans and spyware to keep people safe on the Web.

    Customization. Everyone uses the Web differently, and Firefox lets users customize their browser with more than 5,000 add-ons."

    download mozilla firefox versi 4.0 beta 3 disini.


    0 comments:

    Post a Comment

    Salam blogger...

     

    Blog Status

    Free Hit Counter
    HTML Counter
    free counters

    Followers