• Banyak alasan untuk percaya masa depan akan lebih baik. Fight!

    Yes.. Domain baru


    ilustrasi : image from google, thanks to uploader
    Mulai hari ini 121112, lumayan tanggal cantik hhe, blog gw ganti domain. Bukan ganti domain sih tepatnya, tapi cuma nambah domain. Jadi walaupun ngakses dari .blogspot.com, akan tetep bisa dibuka karena akan meredirect ke domain .com.

    Sebenernya sempet maju mundur juga mau pindah ke .com. Mundur karena dengan kata lain semua harus dimulai dari nol layaknya mengurus blog baru. Kebayang kan blog baru gimana, bahkan google pun ga mengenali url baru gw. Agak ketolong sih sebenernya dengan fitur redirect di blogger, jadi seperti yang udah gw bilang diatas, walaupun ngakses dari .blogspot tetep akan masuk dengan meredirect ke .com. Maju karena hidup perlu identitas, dan gw rasa dengan pake domain pribadi akan lebih meyakinkan identitas itu, ‘iniloh gw’.

    So, ga ada kata terlambat untuk memulai hal baik. Ayo berbagi…

    2 comments:

    1. You should purchase a good fake rolex Submariner weapon with respect to the reason for make use of. You will find 3 kinds of Airsoft weapons. The actual springtime Airsoft weapon, tries for a takedown the actual pellets through the motion from the springtime. The actual springtime is actually run through omega replica back again the actual weapon prior to every chance. This provides you with the sensation associated with dealing with a genuine weapon. Also, they are effective as well as ideal for newbees. The actual Airsoft sniper gun is really a unique kind of springtime gun. The actual gasoline Airsoft weapon is actually driven through gasoline, that you have to purchase every time it's more than. The actual gasoline fake omega could be Eco-friendly gasoline or even co2. Probably the most popular Airsoft weapon may be the electrical Airsoft weapon. The actual pellets tend to be chance end up being an electrical engine that is driven through standard rechargeable electric batteries. Before you decide to replica rolex daytona a good Airsoft weapon, choose that which you tend to be to make use of this with regard to, choose your financial allowance in order to find a great store. This may help to make her or him much more susceptible to allergic reactions, eczema, asthma as well as omega replica afflictions as well as hyperactivity later on within existence.

      ReplyDelete
    2. Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Cheers

      spotify premium gratuit

      ReplyDelete

    Salam blogger...

     

    Blog Status

    Free Hit Counter
    HTML Counter
    free counters

    Followers